Přála bych si
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=iW8rFho6In8
Přála bych si
abys Ty byl
tím mým mužem
jak zpívá ve své básni
Leonardo Cohen
Ale nechci si to přát,
jestli tím mužem
nebudeš chtít býti rád …
Pak bych měla
jiné přání,
zůstat v míru
- kamarádit
A ještě bych měla přání,
paralelně s prvními,
abys mi dovolil
se jinde kamarádit.
A na konec
jednu prosbu mám
prosím tě
„Skroť si ma“
Přečteno 439x
Tipy 31
Poslední tipující: Stoneman, Holis, Koza, Alfie, teo7322, Špáďa, Jeněcovevzduchukrásného, PIPSQUEAK, Niky88, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)