Stín
Anotace: rád si přečtu váš názor - tak se nestyďte a písněte :)
Den tmy nastal
Hodina minuty přešla
Ze rtů duše života vyšla
Mlha rozprostřela oblak bouří
Pohltila vše živé na souši
I přesto život jde dál a my sním
Za námi se rozprostírá temný stín
Nesnažím se - nemyslím
Pomalu zmírám v bolestech svých
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)