To ve mně...
Je to jako když...
matka volá
zatoulaná jehňátka
(a ona netuší,
že za vlka není jen
převlečená)
Je to jako když...
se blíží noc,
slunce stahuje své paprsky
(nevyhnutelné)
Je to jako když máte sen...
je to sen
(nejusouženější)
Je to moje.
Ty hlasy.
Sama, podléhám.
...asi...
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)