Jenom zmlácenej pes
Žijeme pro to, abychom dřeli
Rveme se za nic, abychom byli
Dýcháme pro to, abychom žili
Nač teda plakat, když dochází síly
Vítěz se vzpíná, co z toho má?
Když vzápětí světla mu někdo povypíná
Nač hoří svíčka, když tma kolem je
Však až zavřeš víčka, krev oči zaleje
Své kroky vedeš a sám nevíš kam
ruce k nebi ti stoupají vzhůru
jen pár zlatejch zbylo v mondůru
a na rtech otázka, proč a co zavolám
Život je bída, jen zmlácenej pes
chvíle je nuda a nuda je svět
jen pocit chtíče a v těle stres
nestačí chtít se jen tak proletět
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Wor, ziriant, CULIKATÁ, Michelll
Komentáře (1)
Komentujících (1)