Jsem
Jsem nevyslovená věta, jsem zlomená cigareta. Jsem bílý dým,co se
rozplyne, jsem lidský chameleon,co s davem splyne. Jsem opak dne a
silueta noci, jsem nic a mám prázdný pocit. Jsem popel, co vítr
rozfoukal, jsem prázdná houpačka na níž se malý chlapec houpal. Jsem
zapomenutá událost, jsem hadrová panenka, jsem od vína prázdná sklenka.
Jsem slza,co v noci s tváře spadla, jsem střep rozbitého zrcadla. Jsem,
vlastně... NEJSEM
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)