Nedocenění
Anotace: Opravdu jen říkanka, nic sofistikovaného. Ale je pravdivá. Až na to Rábí. A další kočky. A látky. A převlékání... no, vlastně jsou pravda jen ty škrábance. A kocour v hebkém kožichu by si možná přisadil na ty vidláky. ;-)
Elegána máme tu:
čičák chodí v sametu.
A když v Rábí kočky vábí,
převlékne se do hedvábí.
Však každého šviháka
raní řeči vidláka.
A tak páni, ba i paní
chodí celí podrápaní.
Přečteno 273x
Tipy 34
Poslední tipující: padající do neznáma, mírně kousavý králík, 4LJFilip, Juraj Hrom, ilona, Elisha, Divoženka1, carodejka, Zefi, teď už nikdo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)