Anotace: .......
Ta se ti povedla..krásná..:)
15.07.2010 13:24:00 | Klementine
až mě přešel mráz po zádech, jak jsi to všechno krásně vyjádřila
03.07.2010 10:35:00 | její alter ego
.
V předpokoji mých představ
návštěva minulá
nikdo ji nezval
papuče nazula,
a tváří se
jako by nikdy neodešla
po té co obletěla svět
nemám jí za zlé,
že mě opustila
spíš jen ten pocit
zbytečného světla
slepota by mohla
.... ... ... ... vyprávět ...
*
.
02.07.2010 11:33:00 | HarryHH