tupé lidstvo
já sem malej hipisáček¨
v tomhle světě plným sraček
kde sou jen války a zbraně
oni mají ropu hura na ně
dobijou se všici co prachy mají
když jí sami ochotně nedají
vytvoří v zemi nějaký problém
válka na ochranu demokracie je emblém
pry se pro mír zabijí a valčí
a lidem to takhle stačí
jelikož to není v jejich zemi
poblejt po tomhle chce se mi
vždyt jenom opravdu tupé lidstvo
může tolerovat také svinstvo
Přečteno 221x
Tipy 11
Poslední tipující: Iv, Sýkorka07, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Do Ga, anatantal
Komentáře (3)
Komentujících (3)