. . . .
V černých brýlích
. . . . . . . . .
našeho nočního vidění
. . . . . . . . . . .
v bezradných chvílích
. . . . . . . . . . .
dvojího vcítění
. . . . . . . .
nedíváme se na svět černě
. . . . . . . . . . . . .
i když černý je konec všech
. . . . . . . . . . . . .
smrti odvracíme tváře věrné
. . . . . . . . . . . . . .
nechceme zažít v životě spěch
. . . . . . . . . . . . . . .
ještě si užívej
Přečteno 287x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, labuť, Mraveneček, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, CULIKATÁ, WAYWARD, Psavec, Hazentla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)