Pěkná báseň..jo pokora je krásná vlastnost, tu by si měl pěstovat každý.
22.12.2012 19:14:52 | Robin Marnolli
Hodně moudrá a dobře napsaná báseň. Pokora je důležitá ctnost srdce. Asi je to náhoda, že někdy před týdnem jsem přemýšlel o tom, že mi chybí pokora. Vzpomínal jsem, kdy jsem v duchu řekl děkuji, cítil skutečnou vděčnost... Dík, žes tohle napsala...
15.08.2010 19:35:00 | penstla