Ochutnej ! (mě)
Anotace: lehounké vábení skrz maliny :)
. . .
Ochutnej zralé maliny,
jsou od mé tety Oliny.
Vezmi si hrstku do dlaně,
otevři ústa-hrr na ně!
Ochutnej kousek po kousku,
uvěř té sladkosti pro lásku.
A až je všechny sníš,
pak MĚ ochutnat smíš!
. . .
Přečteno 533x
Tipy 9
Poslední tipující: Krahujec, Kapka, CULIKATÁ, mida, Bíša, Vanilková Ninja
Komentáře (0)