Nech si to projít hlavou
Jeden muž, jedna žena
Prapředci Adam a Eva
První a poslední v ráji
Od té doby jsme v háji
Všichni jsme zmetci
A zasloužíme smrt
Strachem svírá se mi hrdlo
Dobro se vyvíjí ve zlo
Nač odpovědi? Nač otázky?
Nenávist se vyvinula z lásky
Všichni jsme zrádci
A zasloužíme smrt
Otec zabil syna, syn zabil otce
Dva psi zavřeni do malého kotce
Bojíme se připustit očividnou možnost,
Že jsme pro peklo ideální bytost.
jako naši předci
zasloužíme smrt.
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Barbell, Bíša, CORONATION
Komentáře (0)