ZKLAMÁNÍ
ZKLAMÁNÍ
Čím to,že i když svítí sluníčko,
do smíchu mi není
co je to, co svírá mé srdíčko,
nikdo o tom ani neví.
Muž mi říká,"mám Tě přece rád,"
vím,že pravda to ale není.
Jiná žena si s ním začla hrát,
láká ho na své mladé vnady.
Nevím,co dělat budu,
jestli se s tím smířit mám,
nebo na tu zubatou
radši čekat mám.
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)