Vysílač Hošťálkovice aneb Erbenova Mateřídouška
Anotace: ...od 1.7.2010 už čt dvojka nevysílá z Hošťálkovic analogově...ale digitálně...
Jakoby zemřela čt dvojka a do hrobu
dána
antény na střechách zůstaly,
přepínali jsme každičkého rána
a čt dvojku hledali...
i zželelo se matce od mých dítek
set top box včera koupila
tetelím se jako drobnolistý kvítek
na fotbal kouknem -má milá!
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: Dota Slunská, ona, WAYWARD, ziriant, labuť, Barbell, Bíša, Mbonita, 6thSun, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)