sůl nad zlato
Anotace: pohádkové polopravdy..., realita ve snu, sen realitou, všechno je to šílené..
v závějích šlehačky
maličký uzlíček
pod kousky čokošky
slaďoučký dortíček
-zklamaná cukrářka
.....................kdo za ní umíchá zmrzlinu?..
-já snad?
s lidmi se znát
musí se smát
po jahodách (sladce)
ty moje (trpce)
se smějí
..................................nesmějí
.........................................NIC
..politá polevou
pod šlehačkovou oblevou
usíná
na jahodách
-nechá si zdát-
-o lepším životě...
bez cukrovky
na krovky
-berušek
maluje v karamelu
a slané slzy polyká
lepší zítřky?
znamenají sůl...
Přečteno 316x
Tipy 31
Poslední tipující: pejrak, Krahujec, Sweet KiWi, Chašmodský, carodejka, Jeněcovevzduchukrásného, teď už nikdo, Lota, Zefi, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)