Anotace: Nevím, zda může mezi mužem a ženou zůstat jen u přátelství. Když jsou spolu v šeru domu a ví, že by si neměli nic k sobě začít. Taky ví, že každý polibek, pak v dalších dnech, stojí náruč slz. Přesto? Přemýšlím a stále neznám odpověď...Pláču?
Sbírka: Mé já
Já věřím i v opak...pokud nemůže být láska (krásná, úplná a šťastná)...tak ať je přátelství mezi mužem a ženou tím nejkrásnějším co může být...Zatím je to jen pár týdnů, ale stále doufám a veřím, že to takto půjde dál...
24.07.2010 00:40:00 | Tom XVI
To je něco tak nevšedně krásného..!
Přátelství mezi mužem a ženou.. prý to skvěle funguje, říkali.. Ale ta báseň to vystihuje dokonale, takže bych to brala jako "důvěryhodnější pramen"..
Jak se říká, přátelství může přerůst v lásku, ale nikdy to nepůjde úplně dobře i naopak..
15.07.2010 21:14:00 | Emily Winnacott