J.M.
na tvých pažích zůstalo teplo dne
a v obrazech podobných kapkám potu
se lesklo slunce
v nahotě
naklonils hlavu
a slunce zmizelo
v zářivé obruči
sťaté tvým krkem
vnější okraj tvých vlasů
měnil barvu
tvé oči modelovaly
rychle se střídající pohyby
zatmění a svítání
mým dojmům
otevřel jsem ústa
a dal prostor mlčení
bůh není
ale tys mu byl blízko...
Přečteno 247x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Psavec, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ, carodejka, l'âme, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)