Závod s časem
Anotace: Každou vteřinou jsme něčemu blíž
Žijeme rychle, času máme málo
Život ti uteče pod rukama
Dřív než poznáš, že to za něco stálo
Čas je mých přátel vrah
Zahalen v neproniknutelný plášť
Stojí přede mnou a já mám strach
když v jeho očích vidím jenom zášť
Žijeme rychle a zběsile
Stojíme proti šedesáti minutové přesile
Žijeme rychle a k radosti stačí tak málo
Slyšet ptáky zpívat, aby nás slunce zase hřálo
Písek v hodinách se sype
V našich duších je prázdno, jak v cizím bytě
Nocí dlouhou ztracený smích
Platíme draze za náš denní hřích
Jsme jen ubozí otroci spoutaní provazy
Hodinová ručička se točí, čekáme kdy nás dorazí
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Bordža, Sladkalu, Linzerka, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)