V radosti i smutku
Anotace: Překlad mojí oblíbené písně s menšími úpravami. :)
Víš, jsme stejní,
tak mladí a ztracení,
stále se bojíme
a jsme zničení.
Není léku na bolest
a není kam se skrýt,
vše o čem sníme
nemůžeme mít.
Jsme si podobní,
silní a prokletí
a statečně se
svíráme v objetí.
Neustále trpíme
a tolik nás to mrzí
sobě navzájem
stíráme slzy.
V radosti i smutku
ukryj mě ve své náruči,
jsme příliš mladí
a život už nás naučí
že tenhle krutý svět,
zláme nám srdce,
však svůj vlastní osud
svíráme pevně v ruce.
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, V.N.Losinský, carodejka, Petbab, CULIKATÁ, Boudicca, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)