Špičku jazyka si ním lehce spálím
i přesto ten pocit léta chválím
Hořká příchuť zahltí ústní dutinu
všechna svá zklamání duši prominu
Když vychladne - vzpomínka mne stejně hřeje
když vychladne - mám chuť psát žhavé epopeje
Však ta chuť brzy zhořkne docela
má přání shoří na hromádku popela