Breakdance..

Breakdance..

Anotace: .. na hvězdě Meropé

Breakdance na Meropé
to je to nejlepší
co jsem kdy zažil
na Zemi v Evropě
týpek jenž neřešil
brejk - Baron Prášil

stejně byl brejkrem dřív
nežli kdo o tom snil
když s koulí jezdil
víc mrtev jako živ
od nudy pořád s ní
jenom na pěstích

kolem ní za letu
tančil uprocking
plivl ve freezu
na šifry agentů
jaktěživ profík
nescháněl vízum..

na kouli Meropé
v plazmatu windmill
memorial tančím
baronkám v té době
Prášil se líbil
a já jí stačím
Autor Petbab, 04.07.2010
Přečteno 336x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, labuť, Jiná, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezky roztančené.

na kouli Meropé
v plazmatu windmill
memorial tančím
baronkám v té době
Prášil se líbil
a já jí stačím

04.07.2010 15:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel