Něco se změnilo
ležím u tebe
a nemůžu spát,
tlačí mě ta tíživá změna ve vzduchu
Když zavřu oči
míhají se mi pod víčky kreslené postavy ze Čtyřlístku,
hlavně Fifinka a Bobík
Jsou vlastně ideální pár:
ona ráda vaří
a on rád jí
Zatímco já, já mám ráda lásku, něhu a vášeň
a ty rád spíš
Na mou nahou kůži dopadá první červnový sníh
Nevim, jestli je to hysterie, nebo upřímnej smích, každopádně ne výsměch. Spíš pochopení ? Nevim. Ale ta část se spánkem mě prostě donutila se chechtat. Hrozně moc nahlas.
09.02.2013 20:45:41 | Slečna z konce duhy
... jó život
nikdy nebude se ptát,
jestli sny zhmotnit
či nechat v tobě spát
nechat tě chvíli postit
... a pak ti nasypat ...
21.10.2010 17:38:00 | HarryHH
jééé... ale smutný jé... a suprově napsáno
11.10.2010 21:44:00 | Trdlo
...a on rád jí...
velice dobré, velice silné... držíš si pořád laťku proklatě vysoko
21.07.2010 21:52:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Tak to je opravdu silné... S tím čtyřlístkem jsi mě dostala:)... vzpomínky mnoha padlých let... Jinak změna je nejspíš život... (to nebyla rada, jen takový povzdech)
11.07.2010 21:34:00 | Šerák