Zase odjíždíš ...
Zase jsi tisíce kilometrů mému světu vzdálen,
zase jsi musel odjet pryč.
Byli jsme tak moc šťastní, až moc, málem,
a teď si vezeš k mému srdci klíč.
Vím, že se mi brzy vrátíš,
teď ale smutnit chci.
Miluji Tě, to dobře víš,
už napořád pak bude pouze - MY.
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)