no tak už
pořád na tě
pořád myslím
sundej gatě
nerad visím
jenom haldím
stejně tě chci
tak tu sedím
o tobě s ním
ty si kočka
co mě bere
a nic tečka
to mě sere
rozmysli se
je to dlouho
a svklíkni se
moje touho
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Pythonissa__, Sýkorka07, Do Ga, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)