Sladké potěšení
Anotace: ..to když sem přijdu..Pro Vás;)
Medem nechám se pokapat,
cukrem zasypu rány,
na chvíli přestanu tápat,
býti jednou z černé vrány
a začnu pomalu chápat
prolétnutí oceány.
Nechám rozpustit čokoládu,
dlaněmi rozmažu po těle,
na podrážky marmeládu,
zabrání mi utéct zbaběle,
otevře cesty k pokladu,
pěšiny zaváté, setmělé.
Ponořená ve sladkém potěšení,
v sílách obyčejných smrtelníků
a co že byli poražení,
s dýkou v srdci, se spoustou křiků,
hrdě dokázali vstát.
Už nebudu smutná,
budu se snažit být šťastná,
i kdyby to bylo jen zdání.
Protože kdo tu velké dávky chutná?
Kdo se k zemi nesklání?
Kdo je tu skutečně šťastnej?
Budu se snažit mít všechny ráda,
i když oni mě ne.
Ale to nevadí.
Vůbec to nevadí.
Hlavně že jsem součástí
toho tichého stáda.
Přečteno 273x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Psavec, carodejka, Zefi, JohnyD., Niky88, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)