Lidský pokrok
Nenávidím lidi,
i tu jejich technologii,
spousty drátů,
nenahradí lidských pařátů,
které makají,
ránu nedají,
žádný elektrický šok,
jen blbý lidský pokrok.
Pokrok je k ničemu,
házíme vinu,
tak jako lavinu,
na druhé, nebohé,
lidské tvory ubohé.
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Edmond Kadad
Komentáře (1)
Komentujících (1)