Ztracená v civilizaci stínů?
Bez citů
bez něhy
bez bázně
Každý si neseme tu vlastní ulitu,
každý si chráníme životní koloběhy,
každý si žijeme - jen tak nezávazně..
Bez budoucnosti
beze snů
bez naděje
Všichni se nacpeme hořkosti dosytosti,
všichni propadneme šedým dnům,
všichni umíráme - poslední šanci sháněje
Bez naděje,
však s vlastními stíny!
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Doradan, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (2)