Míjení
Anotace: Sem tam se lidské prsty propletou, jindy se stanou písní zakletou
Ve větru se sklání obilí
v němž zlaté klásky dotknou se jen na chvíli
Dva štíty hor
ty se nikdy nedotknou
i když se zdá,
že někdy zcela blízko sebe jsou
Sem tam se lidské prsty propletou
jindy se stanou písní zakletou
Rozuměj tomu nebo ne
občas se i v milování hledáme
Komentáře (0)