Nezapomeň na mě
Anotace: Až jednou přijde má chvíle...
Až jednou přijde má chvíle
a dopadne poslední zrnko písku
na dno přesýpacích hodin,
vzpomínej na mě v dobrém.
Až jednou přijde má chvíle
a já přestanu Ti být nablízku,
začti se do jedné z mých prvotin
a nikdy na mě nezapomeň.
Až jednou dojdu na konec cesty,
zbude po mně jen prach a popel,
růže stane se mou společnicí
a ty na mě vzpomínej v dobrém.
Až jednou dojdu na konec cesty,
tam, kde není žádný drahý hotel,
Ty budeš osobou životem kypící,
prosím, nikdy na mě nezapomeň.
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)