ODKOUKÁNO
Anotace: ...jen taková reakce.
***
Frustrovaní jedinci v protisměru
s držkama nenalezené cesty
slovy blízko pasu
smějící se ztuhlým smíchem neschopnosti
vracejícím se z propadliště dějin
s kousky vyhrabané pravdy
jednou nohou drolí propast
stojí na dně skočit se bojí
jsou slyšet … řvou
posouvají středověk a už tam jsou
***
Přečteno 331x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, BARBYE, Bíša, kuskus pruhovaná, Stoneman, stravla, mida, carodejka, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)