Šest let na literu
Anotace: 11.07 zde na Literu budu působit již 6 let,wau :-)Tak jsem si dovolila zavzpomínat na některé své básničky a ještě velké Díky Hele,za zveřejnění básniček na youtube.com a klukům ze skupiny Psí Kšíry a vlastně vám Všem co mě čtete a celému Literu,že je
Touha-je spletená vzpomínka
kdy cit s láskou už není výjimka
Ztroskotám-ráda na Tvém ostrově
jako poslední kapka mé naděje
Catherine-ve snech vládne všem
dotkni se jí vlasů a čekej jen
Déšť-který po tváři Ti stéká
chrání Tvému bolu i když do řeky se vlévá
Pátrej-po mém těle a hledej v něm sebe
kdy zůstanu Tvá tajemná ,jako nebe
Hladová-je moje každá ranní touha
kdy sama u stolu v naději doufám
Vltavín-držím stále v ruce a poslouchám
písničku o lásce,co ztratila se přece
Hledej mě podle znamení-jen já ti v tichu odpovím
že jsme oba jako bláhový,do snů schovaný
Duha-v barev vládne kráse,jako mé rty
co volají po noci plné vášně
Malíř- je má odměna, za to že jsem nikdy nechtěla
vejít bez pozvání a napít se ze džbánu milování
Jsem prostě Holka ze severu,Balerína bez převleku
Marioneta na provázku,co stále hledá....pravou
....LÁSKU.....
http://www.youtube.com/watch?v=PDoqzOnglEc
Přečteno 350x
Tipy 26
Poslední tipující: Bíša, Niky88, sobý hnusec, mida, Linzerka, labuť, Mbonita, Divoženka1, Tomáš Přidal, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)