zengemu:
Co na tom, že máš jen sprcháč,
co na tom, že kryt je z lina,
hlavní, že je jako kropáč
a že není kůže líná.
Pak se každá ráda hlásí,
že si s tebou ráda zkusí,
jak se oheň v těle hasí.
A pustí tě i na dotek.
Snad dočkáš se i kalhotek ...
:o)))
08.07.2010 12:43:00 | Zasr. romantik
Daně:
Mám rád ten volný let
mne můžete ho závidět
když nad světem se ve dvou vznáším
v tajných tůních tělo smáčím ...
... mám rád bublinky vody
co stékají ti po zádech ...
08.07.2010 12:36:00 | Zasr. romantik
Ta vana je fakt prostorná
pěti lidem štěstí dá
uvnitř dvě nahé panny
mydlí si svoje vnady
vně tři mlsní chasníci
šmírují okénkem tu
krásu pěnící
ST
06.07.2010 21:28:00 | Kars
Koukám jak lákáš
na vanu
ty kolem stáda laní
snad po ni jabka v županu
a kávu ranní
rozšíříš svoji dvoranu
a v stráních
šňůrky od kalhotek
vlajou jak letní dotek
ST
06.07.2010 20:41:00 | zenge
Mám ráda ten volný pád
když léto do zahrad
pomalu se snáší
když dozrávají klasy
a voní ve vlasech
mám ráda bublinky vody
co stékají mi po zádech.
ST!
06.07.2010 18:47:00 | hašlerka