Anotace: V noci na jednom nejmenovaném hradě jsem při ohni spatřil na nebi jedinou hvězdu, kterou záhy zakryl po zbytek noci mrak.
Tvoje básně jsou strašně provokující. Navozují dojmy, pocity a spousty otázek. Jaký příběh každá skrývá. Pocit viny? Promarněného okamžiku.....?
To víš jsem zvědavá ženská a chci vědět i nesdělitelné.
06.07.2010 20:12:00 | Varda
Trochu strašidelné a mrazivé dílko, ale velmi se mi líbí zakončení... to se Ti mocka povedlo.
06.07.2010 19:55:00 | NikitaNikaT.