Srpnový příval
Dnešní noc
je jako
srpnový déšť
když den jde spát
Když milenci se
chystají hřát
vzájemně
svá horká těla
A děti na táborech
přemáhá pláč
po matce
Tak v plápolech
zhasínajícího slunce
stanu se hrou
ty budiž hráč
ve svěrací kazajce
V odstínu okysličené krve
a v jezeře
z kapek deště
budeš tiše šeptat
a poroučet
'Ještě!'
S nevinností
Lolitkovské neteře
nemůžu nedat
ti to po čem
tvé srdce lační
Tak už mě milovat začni!
Přečteno 309x
Tipy 20
Poslední tipující: Zefi, Matty09, Bíša, Psavec, hašlerka, zelená víla, 6thSun, Mbonita, Květka Š., WAYWARD, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)