RADOST
Radost,
to je přirozený stav.
Kde čerpáš svou duševní sílu
a následovně uchováváš pocit štěstí.
Radost,
to je veselá chvíle.
Kdy ti tělem kolují endorfiny
a ty máš báječnou náladu.
Radost,
to je úsměv na tváři.
Kdy vidíš svět v jasných barvách
a chce se ti zpívat.
Radost,
to je pocit euforie.
Kde nalezneš skutečnou harmonii života
a srdce i mysl jsou nasycené blažeností.
Přečteno 318x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, malá slečna, Helena Buchtová, WAYWARD, Sweet KiWi, Quigleika, losscar, Bíša, Zefi, Psavec, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)