Pod kořeny stromů
Anotace: Navždy sám A přitom Nekonečná hodina Kdy společnost je samota A její rodina
Pod kořeny stromů
Alabastrové dotyky jarního pokání
Pokus o smír a v duši, šimrání
Padají listy
Slzy stromů
Kapky deště hladí
Střechy domů
A v žebradle cinkají mince
Květina vztahuje k slunci tvář
Za paprsky slunce
Položím život
Padají listy
Slzy stromů
Kapky deště mne
ženou domů
A v žebradle cinkají mince
A na mne volá
Jsem jen tvá
Tvá samota
Někde v listí
Temně chrastí
mé neštěstí
na dně neřestí
z duše se netěsní
mé zoufalství
Jen na mne křičí
Hlasy ničí
Že mne zničí
-ta samota
A v žebradle cinkají mince
Alabastrové dotyky jarního pokání
Pokus o smír a v duši, šimrání
Podivná to rodina
To neštěstí, zoufalství a hlas samoty
Vaří se čaj
Křičím že nemohu
A temné stíny mne
Chytají za nohu
A táhnou k sobě do listí
Na dno těch neřestní
Kořenové ruce
Dřevěné rukavice
Stahují mne s ulice
-pod zem, rozlévá se čaj
Vlasy kořenů
Česají hlavu
Jen Temnota
- a znovu!
Její sestra Samota
Semnou pijí čaj pod kořeny stromů
A kapky deště bubnují na střechy domů
Do ticha
Tisíce chechotů
Stařeckých chrapotů
Muž bez úst ladí trumpetu
Navždy sám
A přitom
Nekonečná hodina
Kdy společnost je samota
A její rodina
A je krásná jako každý její člen
Tak co mi chybí
Možná něžnost jen
A slunce a květiny
Nekonečný sen
A v žebradle cinkají mince
Naliji si ještě šálek
Přátelé a
nekonečný strach z válek
si také dolijí
-ach jak je trpký
Jak mne zabíjí
Muž bez úst už vyladil trumpetu
A nyní hraje na jednu notu
Jeden šálek čaje zůstal prázdný
Kdo ještě chybý?
Pro všechny blázny
No jistě Paní Ubohost
Ta mne poslední ranou zpečetí
Má duše patří do smetí
A temné stíny mne obklopí
Trpký čaj je kyselina samoty
Co ze mne vyleptá
Poslední kus dobroty
Pro mne projev ochoty
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, Strixa, pejrak, Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)