Anotace: Pár limeriků a pseudolimeriků, jen tak pro pobavení.
Joo...=)
10.09.2010 10:43:00 | Corsica
Všechny náramně pobavily, a ta vyhraná a ochucená olejowka tukaní obzvláště...
Z údivu jsem nevyšel,
co jsem našel v lahvi Shell:
Překvapení v nestvůře —
ropnou perlu v lastuře!
Zas bych pěšky k Shellu šel!
Neuvěříš od stolu,
co zas v láhvi z Petrolu:
Ani žádné karty hrací
ani kódy slosovací...
Ze zálivu mrtvolu!
09.07.2010 16:15:00 | Špáďa