Anotace: súťaž K.O.U.L.E.
Pravda, Láska je zase na prvním místě než třebas i kvantová fyzika.
08.07.2010 19:51:00 | Jeněcovevzduchukrásného
jeden s vrchu, druhý zdola
spoj atomy, je molekula
tak vše vzniká, teď i kdysi
otazník však tady visí
proč tenkrát, když přilétli čápi
jsem vznik já a to mě trápí
:o)
Jiří senior
08.07.2010 06:15:00 | j.c.