Nechceme brány
Ráno smrt
a večer objetí
v porodnici láska
ve třiceti prokletí
ztratili jste nás
a my vás neumíme najít
nejde to oklikou-
to musíte zažít
až vám to dáme
nechceme brány z okrasnejch květů
jenom prosím zkuste pochopit
rozdílnost světů
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)