Četla jsem a tipovala už včera, teď doufám, že jsem nedala jen tip :)
Báseň celkově hezky plyne a je v ní spousta dobrých obratů, které vypadají jednoduše a lehce, nikde nedrhnou a nejsou překombinovaný. A teď jsem si všimla, že jsem si ji lehce upravila, místo "pár hříchů" čtu "par hříchů", tady čárku s radostí vypouštím, tak se mi to líbí ještě víc. Doufám, že promineš. :)
12.05.2013 12:26:58 | Sýkorka07
Vítej na Liter.cz!
Chmurné, až černé je Tvoj dílko. Ovšem, dobře podané a obraty se Ti povedly. ST!
07.07.2010 17:53:00 | NikitaNikaT.