Červi
Anotace: dokud bude v lidství zakořeněna zášť, budeme i nadále rozežíráni červy
Sbírka:
Básně třetí noci
Za bouře pocitů
křídla roztáhnu,
a skočím do hloubi
duše, prolezlé
červy nevinnosti.
Červi nevinnosti
vrhají se bezhlavě
do tlejícíh částí
temene hlavy a
cpou se do sytosti.
záští, podlostí
a zlobou živit se
budu, stejně jako oni,
nýbrž konce nemá, a je
vhodná i pro ratolesti.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, mida, Boudicca
Komentáře (0)