Léto mělo své kouzlo, přestože počasí ne vždy bylo to pravé vořechové... a létavice? Ty snažili jsme se s miláčkem občas pochytat do svých dlaní... :o) ST!** pro mě moc hezky napsané a vzpomínkové dílko, ke kterému se budu, během zimních radovánek ráda vracet.
07.11.2010 19:09:00 | NikitaNikaT.
Však zde tvá milá slova chybí
tak nám sem něco dej
-však víš,že sliby jsou chyby.
10.07.2010 17:14:00 | s.e.n