Myší díry
Snít a mít otevřené oči
mlčet - přitom zoufalstvím řvát
smát se bez pohybu koutky
brečet beze slz
Bát se toho, že do neznáma noha vkročí
Bát se toho, že se bude muset podlézt ostnatý drát
Bát se toho, že mé srdce i duši ovládneš jak dvě loutky
Bát se toho, že láska projde duší skrz
Snít se zavřenými víčky
mlčet a toužit po smrti
smát se - zakrývat žal
brečet do polštářů z holubích per
Naposled sfouknut životní svíčky
naposled pocítit jak smutek duši drtí
naposled pocítit lásky žár
naposled se schovat do myších děr
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: dream in emptiness, Jiná, Doradan, harmony, CULIKATÁ, Květka Š., Boudicca
Komentáře (0)