Vrah
Stojí tiše na ulici,
sleduje netušící oběť svou,
v jedné ruce svírá minci,
v druhé dýku zákeřnou.
Jedna rána střídá druhou,
kdopak dívce pomůže?
před očima skvrnu rudou,
nikdo už nic nezmůže.
Až tam s dívkou zkoncoval,
tak se tiše vytratil,
nad ziskem se radoval,
za chlast všechno utratil.
Teď mi slzy z očí kanou,
nad tou ztratou nečekanou,
ztratil jsem co měl jsem rád,
nikdo neví kdo je vrah.
Komentáře (2)
Komentujících (2)