Toužím..
Toužím dýchat
ale bojím se, že vdechnu zpět svoji duši
Toužím snít
ale bojím se, že se ztratím v šedi fantazie
Toužím milovat
ale bojím se, že k mému srdci přirosteš
Toužím umírat,
ale bojím se, že se mi promítne celý můj život
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Boudicca, Koza
Komentáře (0)