Anotace: z komentáře
:)... Budu věřit zkušenostem zkušenějších... nicméně musím říct, že na samotě je něco povznášejícího... i děsivého...
11.07.2010 13:51:00 | Šerák
Ramčo...moc krásně jsi to napsala a siorak to také velice hezky vyjádřil.
09.07.2010 12:43:00 | carodejka
Prázdnota umí vyděsit..zvláště tam kde něco odejde navždy a nelze to už nikdy vrátit..tedy aspoň v tomto světě.Ale jsou vzpomínky a ty nikdo nikdy nevezme..zčásti zaplní prázdnotu. Dobře napsané ST!!!
08.07.2010 08:52:00 | xoxoxo