PRÁZDNINY

PRÁZDNINY

Anotace: co s volným časem?

PRÁZDNINY

Začalo letní stěhování,
začala prázdninová zábava.
Připravíme se na koupání
slunce bude zase záplava.

Koho slunce nebaví,
ve vodě ať se ochladí.
Kdo koupání nemá rád,
hory budou jeho kamarád.

Až soumrak začne klesat nad krajinou,
posedíme i stanu či chaty,
na kytaru zahrajeme píseň známou
zazpíváme si ji taky.
Autor Bomejka, 08.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Linzerka, Jiná, Boudicca, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé veršíky;)

08.07.2010 13:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí