báseň vtipná velice
a Špáďům koment taky
Vanish totiž vytře zraky
žluté, tak i batice...
21.09.2010 12:39:00 | šuměnka
Jen per ze všech sil, máš našlápnuto ke krásné universální šedi!
11.07.2010 21:40:00 | Zasr. romantik
Máš-li žlutou rubášku,
nedávej ji do prášku,
zauzluj ji, prolej savem,
zas bude ve stavu zdravém!
(Po batice včelím voskem —
a na to vem, děvče, jed —
odmění tě milý boskem,
že mu voníš jako med!)
Obatikuj si též vlasy!
(Jen barvou, co želíruje.)
Žluté, bílé, rudé pásy...
Létu přeci melír sluje!
09.07.2010 16:59:00 | Špáďa