Procitnutí ...
*
Na stránky prošlé
z diáře tvého ráje
hlava již po sté kreslí
jen hloupé jinotaje
Na parapetu okna
u brány tužeb nesplněných
jen petrklíč a poměnka,
v nádobách kamených
Tríšť kapek, …
virbl nebeského bubeníka
bere mě do svých tlapek
jak oběť která neuniká
Tisíce netopýřích uší
poslouchá tvoje tóny
Proč neslyším jen já,
proč neslyší mě ony .. ?
Dnes ale obchod chystám
tetko z bílých kostí,
zítra se k živým přidám
… a mám už dost
…. … .. … smutečních hostí …
*
.
--------------------------------------
Z archivu básní smutečních
.
.
Přečteno 340x
Tipy 25
Poslední tipující: Jana M., isisleo, jedam, Dota Slunská, labuť, al-pacino, Psavec, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)