Bolest
Anotace: Tuto báseň jsem napsala pro mého kamaráda kterého jsem měla moc ráda, ale odmítla jsem vztah na dálku
Já jsem ti ublížila a moc mě to mrzí
doufám, že i tvé srdce to tuší.
Srdce tvé jsem zradila
a lásku tvoji ztratila.
Já vím, že se teď na mě zlobíš
pravda je, že mi chybíš.
Mám tě ráda a ty to víš
že mi prosím odpustíš?
Mrzí mě ta strašná zrada
chci tě jako kamaráda.
Zkus mi prosím odpustit
a ránu mi tak zahojit.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, Mišálek, carodejka, Vanilková Ninja, al-pacino, teo7322, Psavec, Viktorie Zvalová
Komentáře (3)
Komentujících (3)